La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Europa a l'Abast

Europa a l'Abast

L’Europe Direct Lleida ofereix sessions informatives sobre la UE i oportunitats per als joves a centres d’ensenyament d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de la ciutat a través del Programa Educació a l’Abast que l’Ajuntament de Lleida posa a disposició dels professionals de l’ensenyament a Lleida.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els alumnes dels centres d’ensenyament de Lleida puguin comprendre la importància de la Unió Europea en l’actualitat i com afecta en el nostre dia a dia. Conèixer la història de la UE, les seves institucions i competències, què significa ser europeu i les oportunitats que ofereix Europa per millorar l’aprenentatge de llengües, són elements essencials per al desenvolupament formatiu dels joves.

A més, els estudiants que es troben més a prop de l’accés al mercat de treball podran conèixer les eines de mobilitat que permeten desenvolupar pràctiques formatives i laborals internacionals.

Les sessions informatives tindran una durada d’entre 45 i 90 minuts, segons demanda del centre, i dins l’horari escolar.

Els centres interessats en aquesta iniciativa poden adreçar-se al centre Europe Direct Lleida a través del següent enllaç:

"Europa a l'Abast"

Enllaç a la notícia de la Paeria


Segueix-nos al Facebook
NEW Ciutat de Lleida - Premi Internacional
NEW Guia de pràctiques i treball a l'estranger
Europa inverteix en tu Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees 2018 Año Europeo del patrimonio cultural Europa a l'Abast 10 Priorities Presidència de Bulgària del Consell de la UE

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 bis • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttp://europedirect.paeria.cat/