Esteu aquí: Inici Noticies CONVOCATÒRIA DE PLACES D’AUXILIARS DE CONVERSA D’ESPANYOL A L’ESTRANGER

CONVOCATÒRIA DE PLACES D’AUXILIARS DE CONVERSA D’ESPANYOL A L’ESTRANGER

Convocatòria de 815 places d'auxiliar de conversa d'espanyol a l'estranger, amb la tasca d'ajudant de pràctica de conversa espanyola en una aula.

Convocatòria del Ministeri d’Educació i Formació Professional de places per a auxiliars de conversa de llengua espanyola en centres docents d'Alemanya, Àustria, Austràlia, Bèlgica, Canadà, Estats Units, Federació de Rússia, França, Irlanda, Itàlia, Malta, Noruega, Nova Zelanda, Regne Unit, Suècia i Suïssa.

La finalitat d'aquestes places és dur a terme tasques a l'aula com a ajudants de pràctiques de conversa en espanyol sota la direcció d’un professor tutor.

Requisits: tenir nacionalitat espanyola; tenir titulació Universitària o estar cursant l’últim curs universitari durant 2019-2020, dels estudis relacionats a l’annex de la convocat (Annex I) ; complir amb els requisits específics de cada país (Annex II); no haver ocupat una plaça d’auxiliar de conversa anteriorment en el mateix programa; no haver presentat una renúncia de plaça en antigues convocatòries; no patir una malaltia que impossibiliti les funcions d’auxiliar de conversa.

El període de presentació de sol·licituds acaba el 18 de Desembre, aquest inclòs.

Per més informació, accedir al següent enllaç: INJUVE.