La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Nota informativa Europe Direct Lleida - Juny 2020

Nota informativa Europe Direct Lleida - Juny 2020

D’acord amb el pla de desconfinament aprovat per l’Ajuntament de Lleida, el centre Europe Direct Lleida romandrà tancat fins a nou avís, i prestarà atenció als usuaris que vulguin fer consultes sobre la Unió Europea a través del correu electrònic.

Les consultes es poden adreçar al correu electrònic del centre: europedirectlleida@paeria.es. El personal del centre atendrà les consultes al més aviat possible, a través del correu electrònic o bé amb trucada telefònica a l’usuari.

Oportunament s’informarà de la reobertura del centre a través de la pàgina web (www.europedirect.paeria.cat) i les xarxes socials de l’Europe Direct Lleida (Facebook, Twitter i Instagram)

Un cop reobert el centre, s’atendran les consultes de forma presencial amb cita prèvia, i amb aforament limitat a una persona al centre. La cita prèvia es podrà obtenir trucant al 973700675 o bé escrivint a europedirectlleida@paeria.es.

En les visites al centre per a l’atenció de consultes presencials serà obligatori l’ús de mascareta. D’aquesta manera, es preserva la salut dels usuaris del servei, també del personal d'atenció al públic i se segueixen escrupolosament els plans de desconfinament aprovats per l'Ajuntament de Lleida.


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Celebració del dia d'Europa, 9 de maig de 2020 Zona de aprendizaje Blog del director de la Comissió Europea a Barcelona Inno4Agro Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Europa inverteix en tu Presidència d’Alemanya del Consell de la UE Ciutat de Lleida - Premi Internacional

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 bis • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/