La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Jornades Europe Direct Lleida Any Europeu dels Ciutadans 2013

Any Europeu dels Ciutadans 2013

#DRETSCOMPARTITS: L'EXPOSICIÓ I DEBAT SOBRE ELS DRETS DELS CIUTADANS I LES CIUTADANES DE LA UE

Amb motiu de l'any Europeu de la Ciutadania 2013, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha organitzat una exposició sobre els drets dels ciutadans a la Unió Europea, que porta el títol "DRETS COMPARTITS", que fa un recorregut pels drets que tenim com a ciutadans de la UE, els drets fonamentals i d'altres que la Unió ha legislat per tal de protegir-nos tant quan som al nostre país com quan ens desplacem o residim a fora.

Del 10 al 17 de gener estarà exposada al Pati del Palau de la Paeria de Lleida.

L'exposició serà inaugurada el dilluns 13 de gener de 2014 a les 19 hores, amb l'organització d'un DIÀLEG AMB LA CIUTADANIA, sobre el present, futur i reptes de la UE.

El debat comptarà amb la participació de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, el director del Centre d'Excel.lència Jean Monnet de la Universitat de Lleida, Antoni Blanc, i el periodista i director Dossier Europa, Rafa Gimena.

Enllaç al programa del debat

Compartir drets a les xarxes socials

L’exposició #dretscompartits convida els visitants a conèixer els seus drets, a exercir-los plenament i a donar-los a conèixer també al seu entorn. Per això, fa servir codis QR que remeten a la versió 'on-line' de l'exposició creada en la pàgina web de la Comissió Europea i que permet ampliar i compartir els continguts a través de les xarxes socials.

Enllaç a l’exposició

Any Europeu dels Ciutadans

Enllaç a la pàgina de la Comissió Europea

Materials audiovisuals “Ciutadania europea: es tracta de tu!” (alumnes d’ESO i de batxillerat)- Generalitat de Catalunya

Enllaç als materials


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Eleccions europees 2024 Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/