La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Europe Direct Lleida

Europe Direct Lleida

EUROPE DIRECT LLEIDA és un servei d’informació sobre la Unió Europea que permet tenir accés a qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques comunitàries, els programes europeus, possibilitats de finançament europeu, els països de la UE i qualsevol altra informació relativa a la UE.

EUROPE DIRECT LLEIDA és membre de la xarxa de centres Europe Direct de la Comissió Europea, un dels principals instruments per apropar Europa a la ciutadania, permetre la participació, la reflexió i el debat sobre el futur d’Europa.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres per preguntar-nos qualsevol aspecte de les polítiques, programes i prioritats de la UE, així com participar en actes sobre el futur de la UE.

També fem activitats en centres educatius, on realitzem presentacions, activitats i debats sobre la UE i oferim publicacions oficials. Tots els nostres serveis són gratuïts per als ciutadans que ho sol·licitin. Cal tenir en compte que no podem oferir assessorament jurídic ni interpretació de la legislació europea.

Les dades de contacte del centre són:

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 (edifici Casino)
25007 Lleida
Tel. 973700675 europedirectlleida@paeria.cat

Facebook

Twitter @EDlleida

Instagram: @europedirectlleida


Les consultes presencials al centre es realitzaran prèvia cita, en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres. La cita per a consultes presencials es pot sol·licitar per correu electrònic a europedirectlleida@paeria.cat.

Europe Direct és un conjunt de serveis que permeten accedir a la informació de la Unió Europea mitjançant diversos canals de comunicació:


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Solidaritat de la UE amb Ucraïna El futur és a les teves mans PRIORITATS COMISSIÓ EUROPEA 2019-2024 Zona de aprendizaje Inno4Agro Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Presidència de França del Consell de la UE Ciutat de Lleida - Premi Internacional

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/