La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Europe Direct Lleida

Europe Direct Lleida

Europe Direct Lleida és un servei d’informació sobre la Unió Europea que permet tenir accés a qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques comunitàries, els programes europeus, possibilitats de finançament europeu, els països de la UE i qualsevol altra informació relativa a la UE.

Els serveis que ofereix l’Europe Direct Lleida són:

  • Accés a publicacions i material divulgatiu sobre la UE;
  • L'organització de jornades, conferències i altres activitats de difusió per fomentar activament el debat local i regional sobre la UE i les seves polítiques;
  • La possibilitat de transmetre informació de retorn a les institucions europees en forma de qüestions, opinions i suggeriments.

Les dades de contacte del centre són:

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis
25007 Lleida
Tel. 973700675 europedirectlleida@paeria.cat
Facebook
Twitter @EDlleida

Horari d'atenció: De 9h a 14h de dilluns a divendres.
De dilluns a dimecres de 16h a 18h (prèvia cita)

Europe Direct Lleida pertany a la iniciativa d’informació Europe Direct que la Comissió Europea desenvolupa en tot el territori. Europe Direct és un conjunt de serveis que permeten accedir a la informació de la Unió Europea mitjançant diversos canals de comunicació:


Segueix-nos al Facebook
2n FÒRUM agroalimentari Inno4Agro Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Europa inverteix en tu Presidència de Croàcia del Consell de la UE Ciutat de Lleida - Premi Internacional

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 bis • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/