La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Finançament Europeu

Finançament Europeu

La Unió Europea dóna suport econòmicament projectes i activitats d’entitats, empreses, administracions, associacions, ONGs i particulars en un ventall molt ampli d'àrees temàtiques, des de la formació i la cultura al medi ambient, l'agricultura, la recerca, el desenvolupament, l’ocupació o la solidaritat.

Aquestes oportunitats de finançament sorgeixen de diferents convocatòries de Fons Estructurals, Programes Comunitaris i línies d'ajuts especifiques que es publiquen al DOUE i/o mitjançant l’accés als llocs web de les diferents iniciatives.

Podeu accedir, mitjançant:

Aquesta pàgina de la Comissió Europea, on trobareu totes les subvencions i ajuts que concedeix la UE agrupats per polítiques comunitàries.

Altres serveis propers que a més ofereixen la informació sistematitzada, tractada i resumida. Podeu trobar:

Accedint als webs del programes específics:


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
NEW El futur és a les teves mans
Fem Europa 2021 Jornada Next Generation EU PRIORITATS COMISSIÓ EUROPEA 2019-2024 Zona de aprendizaje Inno4Agro Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Presidència d'Eslovènia del Consell de la UE Ciutat de Lleida - Premi Internacional

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 bis • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/