La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Publicacions

Publicacions

Europe Direct Lleida posa a l’abast de les persones interessades un ampli ventall de materials i publicacions sobre la Unió Europea (llibres, tríptics, pòsters, fullets, postals i altre material divulgatiu sobre temes europeus)

EU Bookshop

Tots els materials i publicacions de la UE estan disponibles al web EUBookshop la llibreria en línia i arxiu de les publicacions de les institucions europees.

Aquesta pàgina permet accedir a les publicacions i descarregar-les gratuïtament, en format digital, en les diferents versions lingüístiques disponibles. A més a més, es pot sol•licitar gratuïtament l’enviament d’un exemplar de les publicacions per correu postal.

Publicacions en català

Els documents d’informació general es poden trobar, normalment, també en català. Podeu consultar una mostra de les publicacions traduïdes al català a la pàgina de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

EU Bookshop ofereix també algunes publicacions en català. Per accedir-hi, a la cerca avançada, caldrà seleccionar la llengua catalana.

Recursos educatius sobre la Unió Europea


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/