La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici webinarsfinancamenteuropeu

WEBINARS

El nou marc de finançament europeu 2021-2027: Oportunitats per a la R+D+I en el sector agroalimentari 16 i 18 de desembre de 10 a 12 h Webinar (plataforma gotowebinar)

 

Webinar

Els 16 i 18 de desembre tractarem, a través de dos webinars, oportunitats per finançar projectes innovadors en el marc del nou finançament europeu, centrant-nos en estratègies, programes i convocatòries d’interès per al sector agroalimentari i els agents de l’ecosistema de recerca i innovació de Lleida.

Els webinars, organitzats per l’Europe Direct Lleida de l’Ajuntament de Lleida, en col·laboració amb INNO4AGRO, seran impartits per experts en finançament europeu, estatal i autonòmic, de la consultora FI Group.

El dia 16 es presentaran les línies estratègiques del Next Generation EU, i els principals programes i convocatòries europees, estatals i autonòmiques d’interès pel sector agroalimentari que seran clau en el proper període marc financer 2021-2027.

En finalitzar la sessió, els assistents podran escollir els programes en els quals volen aprofundir a la sessió del dia 18, on es desenvoluparan les 4 línies de finançament que hagin suscitat major interès.

En aquest enllaç podeu consultar l’agenda del dia 16 i inscriure-us:

INSCRIPCIÓ I AGENDA WEBINAR DIA 16 DE DESEMBRE DE 2020

PRESENTACIÓ DIA 16-12-2020

Un cop presentats els principals programes i convocatòries europees, nacionals i autonòmiques rellevants pel sector agroalimentari durant la sessió del dia 16 de desembre, el següent webinar del dia 18 de desembre ens centrarem en aquelles que han despertat major interès per part dels participants a la sessió anterior.

Es farà una dinàmica per aprofundir en aquests programes, analitzant taxes d’èxit, requisits i consells per preparar una proposta d’èxit.

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ WEBINAR DIA 18 DESEMBRE 2020

PRESENTACIÓ DIA 18-12-2020


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Eleccions europees 2024 Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/