La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Viatjar a Europa

Viatjar a Europa

Els ciutadans de la Unió Europea podem viatjar lliurement per tot el territori dels 27 estats membres. Aquí trobareu:

  1. Informació sobre viatjar per Europa: pàgina oficial de la Unió Europea per a les persones que viatgen pels 27 països de la UE, amb informació de documents necessaris, recomanacions de desplaçament, oferta d’activitats turístiques, la salut, els diners, les normes de seguretat als aeroports, l’ús del telèfon mòbil, telèfon d’emergències europeu, viatjar amb animals de companyia, dies festius a Europa, etc.
  2. Normes de seguretat als aeroports europeus: informació sobre les normes de seguretat a l’hora de preparar l’equipatge i embarcar en un aeroport europeu.
  3. Ús del telèfon mòbil a l’estranger: informació sobre el “roaming”, la seva regulació i tarifes quan es viatja a un altre país.
  4. Portal Europeu de Joventut. Viatjar per Europa: informació per a joves sobre turisme a països europeus, amb referències a guies de viatges, allotjaments, transports, preus i descomptes.
  5. Drets dels passatgers: informació sobre els drets dels passatgers quan es viatja en avió, tren, per mar, autocar o autobús i sobre problemes amb l'equipatge.
  6. Qüestions pràctiques:

Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Eleccions europees 2024 Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/