La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Europa i Lleida

Europa i Lleida

La Unió Europea a Lleida

Per informar-vos sobre diferents aspectes de la Unió Europea a Lleida us podeu adreçar als següents centres:

Europe Direct Lleida

Europe Direct Lleida és un servei d’informació sobre la Unió Europea que permet tenir accés a la qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques comunitàries, els programes europeus, els països de la Unió Europea i qualsevol altra informació relativa a la Unió Europea.

El centre Europe Direct Lleida pertany a la xarxa d’informació Europe Direct que la Comissió Europea desenvolupa en tot el territori de la UE

Europe Direct Lleida
C/ Major 31 bis
25007 Lleida
Tel. 973 700 675
Correu electrònic: europedirectlleida@paeria.cat
Facebook
Twitter

Centre de Documentació Europeu de la Universitat de Lleida

Centre que també forma part de la xarxa Europe Direct de la UE.. El CDE rep documents i publicacions oficials de les Institucions comunitàries directament de l’Oficina de Publicacions Oficials de la Unió Europea (EUR-OP), que selecciona el fons bibliogràfic en funció dels criteris propis de la seva política de difusió als Centres de Documentació Europea. El CDE facilita l’accés a aquesta documentació i la completa amb fons bibliogràfics propis.

Servei de Biblioteca i Documentació
Biblioteca Campus ETSEA
Avda. Alcalde Rovira Roure, 191
25198 - Lleida
Tel.: (+34) 973 702 517
E-mail: cde@sbd.udl.es / cde@sbd.udl.cat
Web

Centre Eurodesk Lleida

Servei d’informació sobre programes i iniciatives europees per a joves i entitats juvenils en els camps de l’educació, formació i joventut, que pertany a la xarxa europea Eurodesk.

Oficina Jove de l 'Alt Urgell, Consell Comarcal de l´Alt Urgell
Camí de la Palanca, s/n
25700, La Seu d´Urgell
Tel.: 973 355 608 /alturgell@oficinajove.cat

Web

Xarxa Eures (servei d’ocupació europeu)

EURES facilita l’accés a ofertes de treball d’altres països de la UE, permet registrar el CV als candidats interessats i proporciona informació de la legislació laboral dels països membres de la UE. També ofereix informació de la forma de vida dels diferents països europeus.

A Catalunya, el Servei d’Ocupació (SOC) identifica a les oficines els euroconsellers, persones responsables de la implantació i desenvolupament de la xarxa Eures a tot el territori català.

Servei Territorial del SOC a Lleida.
Departament d’Empresa i Ocupació
C. General Britos, 3. 25007 Lleida.
Tel.: 973 230 080
Xarxa Eures a Catalunya

Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI Lleida) de la Diputació de Lleida

Centre que pertany a la Xarxa de Centres Europeus d’Empreses i Innovació (EBN- European BIC Network). CEEI Lleida és un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida amb l’objectiu d’identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consistents.

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) acull en les seves instal•lacions iniciatives emprenedores que arrisquen innovant. Disposa de diferents centres a disposició dels emprenedors al territori de la província de Lleida: Lleida ciutat, Les Borges Blanques, Cervera, Solsona i La Seu d’Urgell.

Oficines CEEI Lleida
Complex de La Caparrella, 25192 LLEIDA
Tel: 973 221 119
Fax: 973 233 461
Web

 

Càtedra Jean Monnet de la Universitat de Lleida (Departament de Dret Públic)

La Càtedra Jean Monnet és una menció i reconeixement que concedeix la UE a professors universitaris en el marc de l’Acció Jean Monnet “Ensenyaments sobre la integració europea a la Universitat”, promoguda per la Universitat. Aquesta Càtedra es va concedir el 2008. El 2012 la Comissió Europea va concedir a la Udl un "Centre d'Excel·lència Jean Monnet".

Titular de la Càtedra: Dr. Antonio Blanc Altemir, Catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat de Lleida.

Facultat de Dret i Economia (Campus de Cappont)
Universitat de Lleida
Jaume, II, núm. 73 Lleida
blanc@dpub.udl.cat
Web


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Eleccions europees 2024 Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/