La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Fem Europa 2021

Fem Europa 2021

Europe Direct Lleida ha desenvolupat amb la cadena SER - Ràdio Lleida i el diari SEGRE un espai de comunicació i difusió sobre la Unió Europea i projectes al territori lleidatà per a la ràdio i per al diari durant el 2021.

 

A continuació recollim els programes de ràdio emesos i articles publicats:

PRIMER PROGRAMA: Pla de Recuperació econòmic europeu, nou instrument Next Generation EU i programa ERASMUS+ . Programa de ràdio emès el 25 de març de 2021, 13.30h.

Entrevista amb Judith Tarragó, directora de l’escola El Carme, i Gemma Saladrigues, coordinadora del projecte Erasmus+ “TALENT, dins el programa Erasmus plus.

 

SEGON PROGRAMA: programa de R+D+I Horitzó Europa i el Marc Financer Pluriennal de la UE 2021-2027. Programa de ràdio emès el 29 d’abril de 2021, 13.30h.

Entrevista amb l’empresa TEYME, empresa participant al projecte ROB4CROPS del programa Horizon 2020, amb Ferran Iturbe, director gerent de TEYME, i Jesús Pablo Gonzalez, promotor de tecnologies robòtiques d’Eurecat.

 

TERCER PROGRAMA: Oportunitats per als joves a Europa: viatjar, estudiar, treballar, i fer pràctiques a l'estranger. Programa de ràdio emès el 27 de maig de 2021,13.30h.

Tertúlia amb quatre joves que han participat en programes europeus de mobilitat a l'estranger, concretament en el programa Erasmus + (modalitat estudis universitaris en una universitat d'un altre país i pràctiques laborals en una entitat o empresa) i estada de pràctiques al Parlament Europeu a Brussel·les.


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència espanyola del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/