La Paeria - Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Trobada d’ambaixadors del Pacte Europeu pel clima a Espanya

Trobada d’ambaixadors del Pacte Europeu pel clima a Espanya

La V trobada d’ambaixadors del Pacte Europeu pel clima a Espanya pretén sensibilitzar la societat i les empreses en la lluita contra el canvi climàtic amb l’objectiu que en prenguin part i impulsin projectes propis en el marc d’aquesta lluita.

Els ambaixadors del pacte europeu pel clima informen, inspiren i donen suport a la política i l'acció climàtica a les seves comunitats i connecten les seves xarxes amb altres en favor de la lluita contra el canvi climàtic.

En la trobada que es farà a Lleida els dies 19 i 20 d’abril volen activar dos elements de reflexió essencials. D’una banda, promoure el coneixement d’iniciatives dirigides a l’eficiència energètica d’habitatges, empreses i espai públic; d’altra, fomentar la reducció dels residus a través de l’aposta per una economia basada en la circularitat a partir de la valorització de les matèries que fins als nostres dies han estat considerades residu per convertir-les en matèries amb alt valor.

Aquest esdeveniment planteja un espai de reflexió obert a tota la població i professionals, que permeti la posada en comú de models de transferència de coneixements i l’aplicació d’iniciatives empresarials dirigides a l’eficiència energètica i l’eliminació de residus tòxics.


Segueix-nos al Facebook Facebook d'Europe Direct Lleida Twitter d'Europe Direct Lleida Instagram d'Europe Direct Lleida
Next Generation Lleida Guia de pràctiques i treball a l'estranger Ofertes de treball a Europa - Xarxa Eures Ofertes de treball en institucions europees Europa a l'Abast Zona de aprendizaje Presidència belga del Consell de la UE Solidaritat de la UE amb Ucraïna Prioritats Comissió Europea 2019-2024 Inno4Agro

Europe Direct Lleida • C/Major, 31 • 25007 Lleida • Telèfon 973 700 675
europedirectlleida@paeria.cathttps://europedirect.paeria.cat/