Esteu aquí: Inici Noticies BEQUES FULBRIGHT PER A LECTORS D’ESPANYOL ALS EUA

BEQUES FULBRIGHT PER A LECTORS D’ESPANYOL ALS EUA

Convocatòria per a lectors d'espanyol en universitats nord-americanes durant el curs acadèmic 2020-2021. El termini d'inscripció finalitza el 17 d'octubre.

Convocatòria de fins a un màxim de 14 places per a lectors d'espanyol en universitats nord-americanes durant el curs acadèmic 2020-2021 per un període de 9 mesos sense possibilitat de renovar.

El programa ofereix l'oportunitat d'adquirir experiència en l'ensenyament d'espanyol i conèixer profundament la societat i cultura nord-americanes. Els participants, a més de les seves responsabilitats docents, cursaran assignatures d'estudis universitaris i participaran en activitats extracurriculars mentre ajuden a enfortir i millorar la qualitat de l'ensenyament del castellà en les universitats que participen en aquesta convocatòria.

Es requereix tenir nacionalitat espanyola i residència a Espanya; disposar de títol superior de llicenciatura o grau (la data d'obtenció del títol no pot ser anterior a juny de 2012 ni posterior a octubre de 2019); tenir experiència laboral o formació acreditada en l'ensenyament d'idiomes o en educació; tenir bon nivell d'anglès oral i escrit acreditat; flexibilitat, capacitat d’adaptació i disposició per a col·laborar amb el departament on s’incorpori.

El termini d'inscripció acaba el 17 d'octubre de 2019. I a principis de novembre es duu a terme el procés de selecció.

Per més informació, visitar la pàgina web de Fulbright o el següent enllaç:

https://fulbright.es/programas-y-becas/convocatorias/lectores-de-espanol/2020-2021/1632/