Esteu aquí: Inici Noticies PRÀCTIQUES A LES INSTITUCIONS EUROPEES

PRÀCTIQUES A LES INSTITUCIONS EUROPEES

Recull de programes de pràctiques i ofertes de treball a les institucions de la Unió Europea

Recull d'ofertes de treball i pràctiques en institucions i agències de la Unió Europea del mes de GENER 2024, elaborat per la REPER (Representación Permanente de España ante la UE)

Més informació: document resum del 22 de febrer 2024

També podeu consultar la Guia informativa per preparar oposicions a la Unió Europea del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació i el Manual de pràctiques en institucions de la Unió Europea i altres organismes internacionals de la Secretaria d'Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

Programes oberts:

PRÀCTIQUES "BLUE BOOK" A LA COMISSIÓ EUROPEA

Pràctiques remunerades de cinc mesos per a graduats/des universitaris. Presentació de candidatures per a la tardor de 2024 fins el 15 de març de 2024.

PRÀCTIQUES A LA SECRETARIA GENERAL DEL CONSELL DE LA UNIÓ EUROPEA

Pràctiques remunerades de cinc mesos per a graduats/des universitaris. Presentació de candidatures fins el 14 de març de 2024.

PRÀCTIQUES AL COMITÈ DE LES REGIONS

Pràctiques remunerades de cinc mesos per a graduats/des universitaris. Presentació de sol·licituds fins el 31 de març 2024. Inici de les pràctiques al setembre 2024.

PRÀCTIQUES AL COMITÈ ECONÒMIC I SOCIAL DE LA UNIÓ EUROPEA

Pràctiques remunerades de cinc mesos per a graduats/des universitaris. Presentació de sol·licituds fins el 31 de març 2024. Inici de les pràctiques al setembre 2024.

PRÀCTIQUES AL TRIBUNAL DE JUSTÍCIA DE LA UE

Pràctiques remunerades de cinc mesos, a Luxemburg. Presentació de sol·licituds fins el 15 d'abril 2024.