Esteu aquí: Inici Treball A organismes internacionals no pertanyents a la UE

A organismes internacionals no pertanyents a la UE

Els Organismes Internacionals (OOII) desenvolupen els seus propis processos de selecció de personal per cobrir vacants i contractar personal temporal o col·laboradors.

El Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació del Govern espanyol va crear la Unitat de Funcionaris Internacionals per promoure la presència d’espanyols en els OOII. Aquesta unitat ofereix informació dels OOII, les possibilitats de treball que ofereixen, els seus processos i les vacants que convoquen. 

De la pàgina web del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació cal destacar 2 seccions:

  • Secció vacants: es poden consultar les ofertes de treball de les diferents organitzacions internacionals. La pàgina permet la cerca per organisme, sector, tipus de vacant i país.
  • Secció candidats-informats: permet activar un sistema d’avisos de vacants segons el perfil i l’àrea de competència professional de la persona interessada.

La pàgina web del Ministeri permet també l’accés a les webs dels organismes internacionals  i altres informacions com: un butlletí setmanal de vacants en organismes internacionals una guia d’aspirants a llocs de treball en organismes internacionals, una guia de programes de pràctiques i formació professional i una guia d’oportunitats professionals en missions de pau.

Oportunitats professionals i de formació a l’exterior: Ministeri d’Afers Exteriors.